„Езерка“ – Струга

Назив на организацијата Здружение за еднакви можности “ЕЗЕРКА” – Струга Официјално лого на организацијата “ЕЗЕРКА” Адреса Градски пазар на кат бб Струга Одговорно лице Драгица Павлеска Попоска Тел. 046/780-656 Мобилен тел. 070/536-592 e-mail на организацијата...

„Живинар“ – Прилеп

Назив на организацијата Zdruzenie na Grajgani Zivinar Официјално лого на организацијата Адреса Ul Spase Temelkoski br 7 Одговорно лице Bogeska Gorica Тел. 078 390 159 Мобилен тел. e-mail на организацијата zivinar@yahoo.com Web страна на организацијата Број на членови...

Рурал Визија – Битола

Назив на организацијата РУРАЛ ВИЗИЈА Адреса Ул Митре Врчковски Бр.27 7000 Битола Одговорно лице Магдалена Јошевска Тел. Мобилен тел. 076/57 07 90 e-mail на организацијата Rural_vizija@yahoo.com Web страна на организацијата Број на членови на организацијата 10 Кратко...

Институт за развој на заедницата

Назив на организацијата Институт за развој на заедницата Адреса Ул. Љубо Божиновски – Пиш бр.82 Тетово , 1200 Р.Македонија Одговорно лице Сретен Коцески Тел. +389 44 340 677 Мобилен тел. +389 70 250 286 e-mail на организацијата info@irz.org.mk Web страна на...

Локална акциона група – Кочани

Назив на организацијата Здружение за економски развој-Локална акциона група-Кочани Официјално лого на организацијата ЗПЕР-ЛАГ-Кочани Адреса Раде Кратовче бр.1, Кочани Одговорно лице Марија Георгиева Тел. // Мобилен тел. 078/313-210 e-mail на организацијата...