Работилница за лобирање и застапување на групата за економско јакнење на руралната жена при Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството на РМ

Од 29-30 септември, во хотел Континентал, Скопје се одржа работилница со наслов „Лобирање и застапување на групата за економско јакнење на руралната жена при Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството на РМ“. Во рамките на работилницата учество земаа...