Караван за зелена економија

На 3-ти април, во скопскиот регион, беше организиран Караван за зелена економија од страна на регионалниот проект „Вмрежување и застапување за зелена економија“, финансиран од ЕУ. Тргнувајќи во 10 часот пред хотелот „Александар Палас", Караванот, на кој присуствуваа...