Повик 3

„Биди пчелар!“   Апликант: Здружение на жени земјоделки АГРО - ВИНКА Партнер: Здружение за развој, едукација и еколошка етика ПОЛИМАТ 13 Богданци „Магичниот пат на органското производство“ Апликант: Здружение на производители на градинарски и цвеќарски видови ХОРТИ...

Повик 2

Име на проектот: Промоција на Бислимска Клисура „Дојдете!Видете!Уживајте! И зборувајте за убавините на Бислимска Клисура Носител на апликацијата: Здружение на граѓани на Локална Акциона Група за Рурален Развој „ГЛАСОТ НА СЕЛОТО“ Партнер: Центар за рурален развој...

Повик 1

Име на проектот: Едукација на креативна индустрија Носител на апликацијата: Организација на жени „Цвет“ Партнер: Фондација за одржлив економски развој „Преда Плус“ Кратко резиме: Двете партнерски организации одржаа работилници за плетење и везење наменети за младите...