16.03.2019 A.5.1 Активности за младински активизам во заедницата

16.03.2019 A.5.1 Активности за младински активизам во заедницата

На 16. Март 2019 невладината организавија „Меџик & Лоџик Маркетинг“ и учениците од земјоделската струка  при средното училиште  ,,Димитар Влахов’’ од Струмица со помош на проектот „Младите од руралните средини за интеграција на Макледонија во ЕУ“ подигнаа...