Youth green action for healthier environment

Промоција на младински активизам Преку активноста за промоција на младински активизам во рамките на проектот "Младите од руралните средини за интеграција на Македонија во ЕУ", во Струмица се спроведе активност во соработка со здружението...

Through practical skills to high quality staff

Промоција на младински активизам Преку активноста за промоција на младински активизам во рамките на проектот "Младите од руралните средини за интеграција на Македонија во ЕУ", во Струмица се спроведe активност во соработка со здружението "Лоџик &...