Мрежата за рурален развој на Северна Македонија (МРР на СМ) за потребите на проектот „Програма за развој на заедницата“, финансиран од Американската агенција за меѓународен развој (УСАИД), има потреба од лице за снимање и пост-продукција на кратки промотивни видеа за рурален развој. Описот на работните задачи и потребни квалификации за горенаведената позиција може да ги најдете во прилог на огласот.

Заинтересираните кандидати треба да го испратат своето CV на англиски јазик и финансиска понуда во американски долари (USD) на info@ruralnet.mk и mirjana.d@ruralnet.mk или во печатена верзија на ул. „Коста Веселинов“ 3а најдоцна до 16.01.2023 година.

 

Scope of work for a national consultant for shooting and postproduction of short rural promotional videos